معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در دومین نشست استانی کارگروه کاهش ضایعات مواد غذایی ، یکی از اصول مهم در خصوص کاهش دور ریز نان را ، فرهنگ سازی و آموزش به خانوار ها عنوان کرد.

 گیل وب دا / دکتر آبتین حیدرزاده با اشاره به اینکه نان به عنوان قوت اصلی مردم در امنیت غذایی خانوارها از جایگاه ویژه ای برخوردار است، گفت:  اما ضایعات و دور ریز بالای نان نیز معضل بزرگی در کشور به شمار می آید که این معضل، بار سنگینی را بر اقتصاد کشور تحمیل می کند.

وی با اشاره به اهمیت نان در تامین نیاز های تغذیه ای جامعه اظهار داشت : برای دستیابی به اهداف راهبردی سند ملی تغذیه و امنیت غذایی و دسترسی به غذای سالم، ارتقای کیفیت نان در تامین سلامت مردم، کاهش بار بیماری های غیرواگیر و کاهش ضایعات آن نقش مهمی دارد و از برنامه های سلامت محور معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان می باشد.

وی اظهار داشت : برای اینکه نان سالم و با کیفیتی داشته باشیم لازم است مشکلاتی که در مرحله فرایند تولید نان ایجاد می شود علت یابی گردد و مداخلات مشترک بین بخشی برای ارتقای کیفیت نان انجام شود.

معاون بهداشتی دانشگاه همچنین  یکی از اصول مهم در خصوص کاهش دور ریز نان را  فرهنگ سازی و آموزش به خانوار ها جهت نحوه نگهداری و مصرف صحیح نان ، عنوان کرد و افزود : در این خصوص علاوه بر اقدامات درون بخشی حوزه بهداشت، همکاری و همیاری ادارات و سازمان های بین بخشی برای برقراری و ارتقاء امنیت غذا و تغذیه در استان نیز بسیار حایز اهمیت است.

لازم به ذکر است : دومین نشست استانی ” کار گروه کاهش ضایعات مواد غذایی با محوریت کاهش ضایعات نان” ، با حضور دکتر آبتین حیدرزاده – معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و جمعی از مسوولان استانی و دانشگاهی  در سالن اجلاس  معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.